Kiudainerikkad toidud

Ricotta'ga täidetud paprika 

Angelica Udeküll, 5. august 2013, 10:49
Ricotta'ga täidetud paprikaFoto: Daisy Lappard
Paprika on küpstetatult mahlane ja magus, kreemine ricotta lisab maitsele viimase lihvi.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
4 tk Paprika
1 tk Mugulsibul
1 dl Parmesan (riivitud) v. muu kõva juust
200 g Ricotta
2 sl Kappar
1 tk Muna
3 sl Petersell (hakitud)
4 tl Riivsai
1 sl Oliiviõli
Sool

Valmistamine
1. Poolita paprikad ja eemalda seemned.
2. Haki sibul ja petersell peeneks.
3. Klopi muna kahvliga lahti.
4. Pruunista riivsai kergelt pannil.
5. Sega omavahel kõik täidise komponendid, kuid jäta pool riivsaiast kõrvale.
6. Ülejäänud osa riivsaiast sega õliga.
7. Tõsta täidis paprikatesse ja puista peale õliga segatud riivsai.
8. Küpseta paprikaid ahjus 200 kraadi juures, kuni riivsai on pealt pruunistunud.
HEA TEADA!
* Soovi korral võid paprika väljastpoolt õliga üle pintseldada.
* Soola asemel võid kasutada roas anšoovist. Nelja paprika peale piisab kahest fileest, mis haki enne täidise hulka lisamist peeneks. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee