Gluteenivabad retseptid

Nuikapsa-porgandisalat 

Angelica Udeküll, 5. august 2013, 10:33
Nuikapsa-porgandisalatFoto: Daisy Lappard
Magus juurikasalat, mida hea niisamagi krõbistada. Nuikapsa viljaliha võib kokkupuutel õhuga muutuda tumedaks. Selle vastu aitab, kui kooritud (ja hakitud) kapsa enne lõplikku töötlemist külma vette seisma jätad. Lase toorsalatitel umbes pool tundi maitsestuda, et kastmete ja aedviljade maitsed seguneksid.

Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
250 g Nuikapsas
4 tk Porgand
3 sl Astelpajumahl
Petersell
0.5 tk Sidrun (värkselt pressitud mahl)
2 sl Õli
Sool
Must pipar

Valmistamine
1. Koori nuikapsas ja riivi.
2. Riivi ka porgandid.
3. Haki petersell.
4. Pigista sidrunist mahl ja vahusta õliga kastmeks. Maitsesta soola ja pipraga.
5. Sega kõik komponendid omavahel salatiks.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee