Philadelphia toorjuustuga kana-makaronivormFoto: Kristel Vokk
Linnuliha retseptid
8. juuli 2013, 07:10

Philadelphia toorjuustuga kana-makaronivorm

Lihtsa argipäeva lihtsalt hea roog.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
200 g Makaronid (väikesed, keetmata)
400 g Kanakintsuliha
1 tk Mugulsibul
2 küünt Küüslauk
2 viilu Suitsupeekon
2 tk Tomat
150 g Suvikõrvits
250 g Mozzarella-kirsid
2 dl Köögiviljapuljong
400 g Philadelphia toorjuust murulauguga
Sool
Must pipar
Pune

Valmistamine
1. Keeda makaronid soolaga maitsestatud vees, peaaegu pehmeks, kurna.
2. Haki kintsuliha väikesteks tükkideks. Tükelda sibul, suitsupeekon ja küüslauk. Prae kana kintsuliha, sibula, suitsupeekoni ja küüslauguga krõbedaks ning maitsesta soola, pipraga. Sega keedetud makaronid segu hulka.
3. Lõika tomat ja suvikõrvits suupärasteks tükkideks. Tükelda mozzarella-kirsid neljaks.
4. Sega puljong toorjuustuga.
5. Sega kõik komponendid ahjuvormis kokku, raputa peale värsket või kuivatatud punet ning küpseta 180C kraadises ahjus 25 minutit.