Marja-tiramisu Philadelphia toorjuustuga
Koostisosad
200 g Ladyfingers biskiviitküpsised
2 sl Cointreau liköör
500 g Philadelphia Classic toorjuust
50 g Suhkur
2 dl Rõõsk koor 35%
1 sl Vanillsuhkur
1 kg Värsked marjad (maasikad, vaarikad, mustikad)
4 tk Apelsin
Valmistamine
1. Pressi apelsinidest mahl välja ning lisa juurde Cointreau liköör.
2. Vahusta toasoe toorjuust suhkruga kreemjaks. Vahusta vahukoor koos vanilllsuhkruga kergelt vahule. Sega vahukoor toorjuustusegule ning tõsta ettevaatlikult läbi.
3. Poolita niipalju ühesuuruseid maasikaid, et need kataks koogivormi ääred. Ülejääänud maasikad haki väiksemaks.
4. Voorderda 24-cm lahtikäiva koogivormi põhi küpsetuspaberiga. Lao apelsinimahla sisse kastetud küpsised koogivormi põhja, tõsta äärde pooleks lõigatud maasikad, vala peale 1/2 toorjuustusegust, puista peale maasikaid. Korda tegevust küpsiste ja toorjuustuga.
5. Tõsta kook 4 tunniks külmkappi ning enne serveerimist kaunista värskete marjadega.
Kommentaarid (0)