Küpsetised

Külm kook Philadelphia Milka toorjuustuga 

Kristel Vokk, 8. juuli 2013, 06:34
Külm kookFoto: Kristel Vokk
Kook, mida on hea varem valmis teha ja õigel ajal efektselt serveerida.

Koostisosad
PÕHI
240 g Digestive'i küpsised
80 g Või
80 g Tume šokolaad
TÄIDIS
2 dl Rõõsk koor 35%
2 tl Vanillsuhkur
Parapähkel või
100 g Sarapuupähkel
700 g Philadelphia Milka toorjuust

Valmistamine
1. Purusta küpsised. Sulata või ja šokolaad ning sega küpsisepuruga. Vooderda 24 cm läbimõõduga lahtikäiva koogivormi põhi küpsetuspaberiga ning suru küpsisepuru vormi põhja ka äärtele.
2. Vahusta toasoe toorjuust kreemjaks. Vahusta teises nõus vahukoor kergelt vahtu, lisa edasi vahustades vanillsuhkur. Sega 1/4 vahukoorest toorjuustuga ning sega hästi läbi. Lisa ülejäänud vahukoor ning sega spaatliga ettevaatlikult ühtlaseks. Sega hulka jämedalt hakitud pähklid ning vala täidis koogi põhjale. Kata kook kilega ning tõsta 4-6 tunniks sügavkülma. Enne serveerimist lase koogis 15 minutit toatemperatuuril seista, eemalda ettevaatlikult koogivorm ning söö külmalt.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee