Kalatoitude retseptid

Suitsulesta-kartulisalat 

Angelica Udeküll, 26. juuli 2013, 00:11
Suitsulesta-kartulisalat Daisy Lappard
Augustikuised suitsulesta söömised tuletavad meelde igat laadi kokkutulekuid. Seekord hakime ja segame hooajalisest saagist kokku ühe imehea salati.

Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
SALAT
1 tk Suitsulest
1 tk Hapukurk
1 tk Tomat
4 tk Kartul (väike, keedetud)
Roheline sibul
KASTE
100 g Majonees (lahja)
50 g Hapukoor
1 tl Sinep
0.5 tk Laim (värskelt pressitud mahl)
Sool
Must pipar
Aedtill

Valmistamine
1. Eemalda kalalt filee ja tee sõrmedega väiksemaks.
2. Haki kurk ja kartulid.
3. Eemalda tomati südamik ja haki viljaliha väiksemaks.
4. Haki roheline sibul.
5. Sega komponendid ja tõsta kaussi.
6. Kastmeks sega kõik komponendid ja vala salatile.
HEA TEADA!
* Kasuta salatis värskelt hapendatud kurki, selle maitse on kergem ja suvisem ega domineeri kala maitse üle.
* Ära salatisse tomati vedelat südamikku lisa, sest see muudab kogu toidu vesiseks.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee