Suitsulesta-kartulisalat
Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
SALAT
1 tk Suitsulest
1 tk Hapukurk
1 tk Tomat
4 tk Kartul (väike, keedetud)
Roheline sibul
KASTE
100 g Majonees (lahja)
50 g Hapukoor
1 tl Sinep
0.5 tk Laim (värskelt pressitud mahl)
Sool
Must pipar
Aedtill
Valmistamine
1. Eemalda kalalt filee ja tee sõrmedega väiksemaks.
2. Haki kurk ja kartulid.
3. Eemalda tomati südamik ja haki viljaliha väiksemaks.
4. Haki roheline sibul.
5. Sega komponendid ja tõsta kaussi.
6. Kastmeks sega kõik komponendid ja vala salatile.
HEA TEADA!
* Kasuta salatis värskelt hapendatud kurki, selle maitse on kergem ja suvisem ega domineeri kala maitse üle.
* Ära salatisse tomati vedelat südamikku lisa, sest see muudab kogu toidu vesiseks.
Kommentaarid (0)