Kalakotletid kohupiimaga
Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
300 g Valge kala filee (näiteks haug naha ja luudeta)
200 g Kohupiim
2 tk Muna
1 tk Mugulsibul
2 küünt Küüslauk
1 sl Aedtill (hakitud)
40 g Või
Sool
Must pipar
Õli (praadimiseks)
Valmistamine
Puhasta sibul, haki peeneks, prae 2‒3 minutit ja jahuta. Lõika kalafilee tükkideks ja lase läbi hakklihamasina. Lisa praetud sibul, kohupiim, till, munad ja peeneks hakitud küüslauk. Maitsesta soola ja pipraga ning sega ühtlaseks massiks. Jaga mass kaheksaks võrdseks osaks ja lõika ka võist kaheksa ühesuurust tükki. Vormi väikesed kotletid ja „peida” iga kotleti sisse tükike võid. Prae pannil kahelt poolt ja serveeri.
Kommentaarid (0)