Gluteenivabad retseptid

Piimakissell hapu moosiga 

Lia Virkus, 19. juuli 2013, 23:55
Piimakissell hapu moosigaFoto: Jaan Heinmaa
Vanillimaitseline paks piimakissell maitseb hästi koos hapuka moosiga.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 l Piim
3 sl Kartulijahu
2 tl Vanillsuhkur
4 sl Suhkur
4 sl Hapu (toor)moos

Valmistamine
Sega 1 dl piima ja 3 sl kartulijahu. Kuumuta ülejäänud piim koos suhkrutega keemiseni. Nirista tulise piima hulka kartulijahusegu, samal ajal pidevalt segades. Ära lase kisselli keema! Jaga magustoit kohe kausikestesse ning puista pinnale suhkrut, et ei tekiks nahka. Serveeri hapuka moosiga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee