Külm paprika-fetasuppFoto: Jaan Heinmaa
15. juuli 2013, 02:55
Külm paprika-fetasupp
Külm supp, mis maitseb justkui Kreeka salat. Lisandiks värske kukkel ja mõnus kõhutäis on garanteeritud.
Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
250 g Värske kurk
200 g Fetaki juust
10 kuni 12 tk Must oliiv (kivita)
2 tk Kollane paprika
1 l Keefir
2 küünt Küüslauk
2 sl Aedtill (hakitud)
2 tl Suhkur
Sool
Must pipar
Valmistamine
Riivi kurk jämeda riiviga ja pigista võimalikult kuivaks. Lõika Fetaki juust väikesteks tükkideks. Haki oliivid ja puhasta paprika. Sega tükeldatud ained ja kalla peale külm keefir. Lisa purustatud küüslauk ja hakitud till. Maitsesta suhkru, pipra ja vajadusel ka soolaga. Jahuta.
Kommentaarid (0)