Kana-makaroniroogFoto: Jaan Heinmaa
Kiudainerikkad toidud
24. juuni 2013, 06:46

Kana-makaroniroog II

Makaronitoite armastavad nii suured kui väikesed. Siin üks rikkaliku kastmega roog, mida sobib pakkuda perele ja ka külalistele.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
250 g Makaronid
150 g Spargelkapsas
1 küüs Küüslauk
200 g Kanafilee (ribadena)
5 kuni 6 tk Šampinjon
5 tk Päikesekuivatatud tomat
150 g Küüslaugumaitseline toorjuust
250 g Rõõsk koor 35%
Sool
Must pipar
PEALE
Parmesan v. muu kõva juust
Murulauk

Valmistamine
1. Keeda makaronid ja spargelkapsaõisikud pehmeks.
2. Pruunista pannil küüslauk, kana ja seened. Lisa päikesekuivatatud tomatid, siis toorjuust ja vahukoor. Maitsesta soola-pipraga.
3. Lisa keedetud makaronid ja spargelkapsas ning sega läbi. Vala mass ahjuvormi, riputa peale murulauku ja Parmesani. Küpseta 200° juures 20 minutit. Serveeri koos värske salati ja pehme saiaga.