Kana-lillkapsanagitsadFoto: Jaan Heinmaa
Kiudainerikkad toidud
25. juuni 2013, 00:20

Kana- ja lillkapsanagitsad

Lihtsad ja head suupisteampsud igale peolauale. Valmista neid nii kana kui ka köögiviljadega, viimastega saad tervislikumad ampsud. Serveeri dipikastmega.

Koostisosad
2 tk Kanafilee
Lillkapsas või
300 g Spargelkapsas
2 tk Muna
2 dl Nisujahu
2 dl Riivsai
3 dl Riivjuust
Sool
Must pipar
KASTE
2 dl Majonees
1 dl Hapukoor
1 dl Ketšup
1 tl Broilerimaitseaine

Valmistamine
Lõika kanafileed suupärasteks tükkideks. Eralda lillkapsas väikesteks õisikuteks, keeda 3 minutit ja nõruta. Klopi munad supitaldrikus kahvliga lahti. Pane jahu, riivsai ja -juust igaüks eraldi taldrikule. Maitsesta riivsai soola ja pipraga. Paneeri kanaribasid ja lillkapsaõisikuid esmalt jahus, siis munas, juustus ja lõpuks riivsaias. Küpseta ahjus 225 kraadi juures küpsetuspaberiga kaetud plaadil 15–20 minutit. Keera vahepeal ringi, et nagitsad pruunistuksid igast küljest. Sega kokku kastmeained ja serveeri kastet koos nagitsatega.