Kiudainerikkad toidud

Kama-pannkoogid toormoosiga 

Angelica Udeküll, 7. juuni 2013, 15:11
Kama-pannkoogidFoto: Daisy Lappard
Üdini Eesti moodi.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
2 tk Muna
2 sl Suhkur
0.5 tl Sool
330 ml Hapukoor 10%
0.5 dl Nisujahu
1.5 dl Kamajahu
Toormoos (serveerimiseks)

Valmistamine
1. Vahusta munad suhkruga.
2. Lisa hapukoor.
3. Sega omavahel kuivained ja lisa taina hulka.
4. Sega korralikult tainas läbi ja tõsta vähemalt pooleks tunniks paisuma.
5. Tõsta tainas lusikaga pannile ja prae mõlemalt poolt kuldpruuniks.
6. Serveeri sellesuvise toormoosiga.
HEA TEADA!
* Taina hulka võid lisada ka soodat või küpsetuspulbrit, mis lisab pannkookidele õhulisust ja samas ka täidlust, sest koogid tulevad nii paksemad.
* Hapukoore asemel võid taina valmistada ka maitsestamata jogurtist. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee