Linnuliha retseptid

Kana-kuskussisalat 

Angelica Udeküll, 30. mai 2013 08:43
Kana-kuskussisalatFoto: Daisy Lappard
Kui sulle meeldivad mahlased maitsed, asenda kanafilee kintsulihaga...see viib keele alla.

Kogus: kolmele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
KUSKUSS
1.5 dl Kanapuljong
1.5 dl Kuskuss
SALAT
1 tk Kanafilee (suur)
2 sl Roheline sibul
2 sl Kappar
6 tk Päikesekuivatatud tomat
Rukola
KASTE
2 sl Basiilik (hakitud)
3 sl Oliiviõli
1 sl Palsamiäädikas
0.25 tl Paprika (jahvatatud)
Sool

Valmistamine
1. Vala kuskussile kuum puljong, kata pott kaanega ja lase umbes kolm minutit paisuda.
2. Paisunud kuskuss sega kahvliga läbi ja lase teradel rahulikult maha jahtuda.
3. Sega komponentidest kaste ja sega jahtunud kuskussi hulka.
4. Lõika kanafilee ribadeks ja prae pannil läbi, maitsesta soola ja pipraga.
5. Haki päikesekuivatatud tomatid ja roheline sibul ning lisa koos kapparite ja kanaga kuskussi hulka.
6. Lase salatil maitsestuda ja serveeri värskete rukolalehtedega.
HEA TEADA!
* Võid salatit serveerida nii külmalt kui ka soojalt.
* Võid salati valmistada ka värsket tomatit kasutades – eelista kirsstomateid, lõigates need veerandikeks.