Rabarberi-kaeramuffinid
Kogus: kaheteistkümnele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
1 dl Toiduõli
1.5 dl Hapukoor
2 tk Muna
1 kuni 1.5 dl Suhkur
0.5 tl Vanillsuhkur
2 dl Kaerajahu
2 dl Nisujahu
1 tl Küpsetuspulber
PEALE
0.5 l Rabarber (viilutatud)
0.5 dl Suhkur
1 dl Mandlilaastud (soovi korral)
Tuhksuhkur (soovi korral)
Valmistamine
Mõõda õli ja hapukoor suuremasse kaussi. Lisa munad ja sega ühtlaseks. Mõõda kuivained väiksemasse kaussi, sega hoolega läbi. Ühenda kuivained vedela seguga ja sega kiiresti tainaks. Vooderda muffinipanni pesad pabervormidega. Tõsta vormidesse kahe lusika abil võrdne kogus tainast, nii et jääb ka kerkimisruumi. Lisa viilutatud rabarberitükkidele suhkur ja sega läbi. Tõsta igale muffinile pisut rabarberisegu ning puista soovi korral peale mandlilaaste. Küpseta 210kraadises ahjus 20 minutit, kuni muffinid on kuldsed. Enne serveerimist puista soovi korral peale tuhksuhkrut.
Kommentaarid (0)