Vürtsikad kana poolkoivad või tiivad
Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
+ ööpäeva marineerimiseks
Koostisosad
1 kg Kana poolkoivad või tiivad
MARINAAD
1 dl Oliiviõli
0.5 dl Sojakaste
3 sl Tšillikaste (magustuline)
3 küünt Küüslauk
Sool
0.5 kuni 1 tl Cayenne´i pipar
KASTE
3 dl Hapukoor
1 dl Tšillikaste (magustuline)
Sool
Must pipar
KAUNISTAMISEKS
Rukola
Valmistamine
Sega marinaadiained omavahel. Kalla marinaad kanakoibadele või tiibadele, sega läbi. Pane 12–24 tunniks külma. Grilli kana mõlemalt poolt 2–4 minutit või kuni liha on küps. Sega kastmeained ja serveeri kaste grillitud liha kõrvale. Kaunista rohelise kraamiga.
Kommentaarid (0)