Šašlõkk köögiviljadega
Kogus: kaheksale
Valmistusaeg: 40-60 min
Ettevalmistus 25 min + maitsestub 3–4 tundi + grillil 15–18 min
Koostisosad
1.5 kg Sealiha (kaelakarbonaad või välisfilee)
2 tk Paprika (punane)
2 tk Paprika (kollane)
4 tk Sibul
MARINAAD
4 küünt Küüslauk
4 sl Petersell, tüümian, rosmariin (hakitud)
2 tk Sidruni riivitud koor
2 dl Õli
Sool
Must pipar
Valmistamine
Lõika liha kuubikuteks. Poolita paprikad, eemalda seemned ja lõika ruutudeks. Koori sibulad ja lõika sektoriteks. Lüki köögiviljad ja liha vaheldumisi varrastele. Marinaadi jaoks koori ja haki küüslauk. Sega hakitud ürtide, riivitud sidrunikoore ja musta pipraga. Vala juurde õli. Tõsta vardad marinaadi ja lase 3–4 tundi seista. Võta marinaadist välja ja nõruta. Raputa peale soola ja grilli 15–18 minutit.
Kommentaarid (0)