Lihatoidu retseptid

Spagetid hakkliha-köögiviljakastmes 

Pille Enden, 9. mai 2013, 07:26
Spagetid hakkliha-köögiviljakastmesFoto: Jaan Heinmaa
Mahlases köögiviljakastmes spagetid valmivad vaid poole tunniga ja sobivad argiõhtuseks pereroaks.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
200 g Spagetid
350 g Hakkliha
1 sl Õli
1 tk Sibul
1 tk Paprika (roheline)
1 vars Seller
1 tk Porgand
1 küüs Küüslauk
400 g Purustatud tomatid (konserv)
1.5 kuni 2 dl Vesi
150 g Pastakaste
1 kuni 2 tl Suhkur
Sool
Must pipar
Pune
Tüümian
Basiilik

Valmistamine
1. Tükelda sibul, paprika, seller ja porgand, purusta küüslauk.
2. Kuumuta suurel kõrge äärega pannil või paksupõhjalises kastrulis hakkliha ja tükeldatud köögivilju õlis 5–6 minutit (kuni köögiviljad on peaaegu küpsed).
3. Lisa tomatikonserv, vesi, pastakaste, sool, pipar ja muud maitseained, lase segul keema tõusta.
4. Tükelda spagetid ja pane roa hulka. Sega läbi ning hauta ilma kaaneta 10–12 minutit ehk kuni spagetid on pehmed.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee