Kiudainerikkad toidud

Suitsukana-avokaadosalat 

Lia Virkus, 9. mai 2013, 12:27
Suitsukana-avokaadosalatFoto: Jaan Heinmaa
Serveeri salatiained vahelduseks vaagnal eraldi kuhjadena. Nii saab iga sööja endale ise meeldiva salati taldrikule kokku tõsta. Loomulikult võib aineid ka muuta. Hallitusjuust ja peekon on suurepärane kooslus, eriti koos sinepise õlikastmega.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
2 tk Avokaado
400 g Suitsukana
200 g Kirsstomat
100 g Beebispinat
200 g Suitsupeekon
50 g Hallitusjuust (näiteks Roquefort)
KASTE
Punase veini äädikas või
2 sl Palsamiäädikas
4 sl Oliiviõli
2 tl Dijoni sinep
Sool
Must pipar

Valmistamine
Pane kastmeained väiksesse kaanega purki ja loksuta segi. Koori avokaadod ja lõika kuubikuteks. Tükelda suitsukana. Poolita kirsstomatid. Pruunista peekoniribad pannil ja tükelda. Pese spinatilehed ja kuivata. Pane vaagnale neli kuhja: avokaado, suitsukana, spinat ja tomat. Puista kuhjad üle hakitud peekoniga ja murenda peale hallitusjuust. Nirista üle kastmega. Serveeri kohe.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee