Suitsukana-avokaadosalat
Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
2 tk Avokaado
400 g Suitsukana
200 g Kirsstomat
100 g Beebispinat
200 g Suitsupeekon
50 g Hallitusjuust (näiteks Roquefort)
KASTE
Punase veini äädikas või
2 sl Palsamiäädikas
4 sl Oliiviõli
2 tl Dijoni sinep
Sool
Must pipar
Valmistamine
Pane kastmeained väiksesse kaanega purki ja loksuta segi. Koori avokaadod ja lõika kuubikuteks. Tükelda suitsukana. Poolita kirsstomatid. Pruunista peekoniribad pannil ja tükelda. Pese spinatilehed ja kuivata. Pane vaagnale neli kuhja: avokaado, suitsukana, spinat ja tomat. Puista kuhjad üle hakitud peekoniga ja murenda peale hallitusjuust. Nirista üle kastmega. Serveeri kohe.
Kommentaarid (0)