Gluteenivabad retseptid

Tatrasalat kanaga 

Lia Virkus, 9. mai 2013, 12:20
Tatrasalat kanagaFoto: Jaan Heinmaa
Tervislik tatratang koos vürtsika rukola salati ja mahlakate tomatitega maitseb imehea. Tatratangu võid pehmeks keeta juba eelmisel päeval, siis valmib salat serveerimispäeval kiiremini. Soovi korral lisa salatisse kana asemel singi või suitsuvorstiribasid, nõnda saad toekama ja mehisema salati.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
3 dl Tatar
200 g Kirsstomat
1 tk Paprika (kollane)
200 g Mozzarella (pallidena)
1 suur peotäis Rukola
1 tk Grillkanakoib
KASTE
0.5 dl Oliiviõli
0.5 dl Palsamiäädikas
1 kuni 2 küünt Küüslauk (purustatud)
2 tl Dijoni sinep
1 tl Mesi (vedel)
Sool
Must pipar

Valmistamine
Pese tatar rohke veega ja keeda al dente ehk peaaegu pehmeks. Lase jahtuda. Poolita kirsstomatid ja lõika
paprika kuubikuteks, sega mõlemad tatraga. Poolita mozzarella-pallid, tükelda kana ja sega samuti salati hulka. Mõõda kastmeained kaanega purki ja loksuta läbi. Sega kaste salatisse. Vahetult enne serveerimist rebi rukola tükkideks ning lisa salati hulka. Sega läbi ja serveeri kohe.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee