Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
3 dl Tatar
200 g Kirsstomat
1 tk Paprika (kollane)
200 g Mozzarella (pallidena)
1 suur peotäis Rukola
1 tk Grillkanakoib
KASTE
0.5 dl Oliiviõli
0.5 dl Palsamiäädikas
1 kuni 2 küünt Küüslauk (purustatud)
2 tl Dijoni sinep
1 tl Mesi (vedel)
Sool
Must pipar
Valmistamine
Pese tatar rohke veega ja keeda al dente ehk peaaegu pehmeks. Lase jahtuda. Poolita kirsstomatid ja lõika
paprika kuubikuteks, sega mõlemad tatraga. Poolita mozzarella-pallid, tükelda kana ja sega samuti salati hulka. Mõõda kastmeained kaanega purki ja loksuta läbi. Sega kaste salatisse. Vahetult enne serveerimist rebi rukola tükkideks ning lisa salati hulka. Sega läbi ja serveeri kohe.
Kommentaarid (0)