Gluteenivabad retseptid

Krõbedad kanavardad 

Angelica Udeküll, 9. mai 2013 10:52
Krõbedad kanavardadFoto: Daisy Lappard
Paneeritud suutäied on lastele alati meeltmööda. Nagu ka taine kana.

Kogus: kahele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
KANAVARDAD
2 tk Kanafilee
1 peotäis Maisikrõpsud (purustatud)
Sool
Must pipar
Õli
KASTE
2 sl Ketšup
2 sl Majonees

Valmistamine
1. Lõika kanafilee paari sentimeetri paksusteks viiludeks ja maitsesta kergelt soola-pipraga.
2. Laota kaussi või taldrikule krõpsupuru ja paneeri selles kanatükid.
3. Lüki kanatükid puutiku otsa ja küpseta ahjus 185 kraadi juures umbes 12–15 minutit.
4. Kanafilee kõrvale sobib hästi ketšupist ja majoneesist segatud kaste.
SOOVITUS:
* Maisikrõpsude asemel võid kana paneerida ka tavalises riivsaias, samuti purustatud maisihelvestes. Olenevalt maisikrõpsude maitsest saad valmistada ka juustumaitselisi või hoopis vürtsikaid kanapalasid.
* Kanavardaid võid valmistada ka kintsulihast, saad isegi mahlasema tulemuse.