Kalatoitude retseptid

Kodujuustu-heeringasalat 

Angelica Udeküll, 30. aprill 2013, 07:00
Kodujuustu-heeringasalatFoto: Daisy Lappard
Salat, kus vahel maitseb vänge soolaheeringas, vahel aga tahaks seda veidi mahedamal kujul. Siis sobiks kasutada näiteks mahlasemat ja õrnema maitsega matjes-heeringat.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
100 g Kodujuust hapukoorega
3 tk Kartul (keedetud)
1 tl Kappar
1 peotäis Rukola
100 g Heeringas (soolatud)
Aedtill

Valmistamine
1. Lõika keedukartulid väiksemaks.
2. Viiluta heeringas.
3. Sega heeringas, kartul ja kapparid omavahel.
4. Aseta taldrikule salatilehed, sellele kartuli-heeringasegu ja tõsta lusikaga peale kodujuust.
5. Kaunistamiseks lisa värsket tilli.
SOOVITUS:
* Salat saab maitselt mahedam, kui hakid veel lisaks ka pool keedumuna.
* Salatisse sobivad nii väikesed kui ka suured kapparid, viimased tasub aga väiksemaks hakkida. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee