Apelsinikana
Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min
esimesel päeval 20 minutit ja teisel päeval 60 minutit
Koostisosad
APELSINIKANA
4 kanakoib või kintsufilee
2 apelsinid
1 sidrun
150 g 3%-line majonees
100 ml vesi
1 spl sojakaste
2 tl suhkur
kana soolamise maitseained nagu sool, pipar, curry, hmeli-suneli või mõni muu meelepärane
till
Valmistamine
Esimesel päeval lao kanatükid kihiti maitseainetega kuhugi nõusse ja jäta järgmise päevani maitsestuma. Järgmisel päeval pressi apelsinidest ja sidrunist mahl ja riivi koor, sega majoneesi, suhkru, vee ja sojakastmega. Pane kanatükid ahjupotti ja laota majoneesisegu sinna peale. Riputa kõige peale hakitud tilli ja küpseta ahjus kinnise kaane all 40 minutit ja siis 20 minutit lahtise kaanega. Serveeri kartulite või riisiga ja curry-porganditega. Selleks keedetakse porgandid soolases vees pehmeks, kurnatakse ja lisatakse tükike võid ja curry´t.
Kommentaarid (0)