Hommikusöögi retseptid

Juustu-peekonivahvlid 

Pille Enden, 18. aprill 2013, 09:00
Juustu-peekonivahvlidFoto: Jaan Heinmaa
Õhukesed krõbedad vahvlid on mõnusalt soolane ja hõrk suutäis, millele võid lisad veel määrdejuustu või õhukese juustuviilu.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 tk Muna
2 dl Piim
2 dl Hapukoor
1 sl Või (sulatatud)
4 dl Pannkoogijahu
0.5 tl Sool
6 kuni 8 viilu Peekon
2 dl Riivjuust

Valmistamine
Klopi muna lahti. Lisa piim, hapukoor ja sulatatud või. Sega hulka pannkoogijahu ja sool ning sega hästi läbi.
Pruunista peekon pannil, tõsta majapidamispaberile nõrguma ja murenda siis. Lisa tainasse koos riivjuustuga.
Küpseta õhukesed krõbedad vahvlid.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee