Lambaliha retseptid

Hautatud lambasadul 

Harri Ilves, 18. aprill 2013 08:50
Hautatud lambasadulFoto: Jaan Heinmaa
Maitsev, aroomikas ja kergelt valmiv ahjuroog.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
4 lõiku Lambasadul
5 dl Oliiviõli
Sool
Must pipar
Rosmariin (kuivatatud)
2 kuni 3 tk Sibul (viilutatud)
3 küünt Küüslauk
2 tk Porgand (villutatud)
3 dl Valge vein

Valmistamine
1. Pintselda lambaliha oliiviõliga ja maitsesta.
2. Pruunista liha pannil.
3. Pane ahjupotti viilutatud sibul, porgand, küüsluguküüned ja kõige peale lihaviilud. VAla üle veiniga.
4. Küpseta 150-kraadises ahjus 2 ja enam tundi, kuni liha on pehme. See on madal küpsetustemperatuur, seega varu liha pehmenemiseks aega.