Tortide retseptid

Pavlova tort külmvaarikatega 

Angelica Udeküll, 4. aprill 2013, 15:08
Pavlova tort Foto: Daisy Lappard

Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
BESEE
2 tk Munavalge (suur)
100 g Peensuhkur
80 g Tuhksuhkur
1 tl Vanillsuhkur
TÄIDIS
700 g Külmutatud vaarikad
55 g Suhkur
250 g Rõõsk koor 35%
1 tl Vanillsuhkur
Šokolaad (kaunistamiseks)

Valmistamine
1. Vahusta munavalged ja sidrunhape kõrgel kiirusel, kuni vaht hakkab tihenema.
2. Lisa lusikahaaval suhkur ja jätka vahustamist.
3. Laota vaht ühtlaselt ringikujulisena küpsetuspaberile ja küpseta esmalt 110 kraadi juures tund aega ja seejärel kaks tundi 80 kraadi juures.
4. Pane vaarikad sulama ja aseta need siis beseepõhjale.
5. Vahusta vahukoor suhkru ja vanillisuhkruga. Aseta vahukoor suurte tupsudena vaarikatele.
6. Peale piserda sulanud šokolaadi ja kaunista tort vaarikatega. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee