Gluteenivabad retseptid

Maisipuder sibula ja juustuga 

Pille Enden, 4. aprill 2013, 14:14
Maisipuder sibula ja juustugaFoto: Jaan Heinmaa
See võib olla nii tõhus hommikupuder kui ka kerge lõuna- või õhtusöök. Samuti võib pakkuda lisandina.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
2 dl Maisitang
2 tk Sibul
2 küünt Küüslauk
1 l Vesi
50 g Või
1 dl Parmesan (peenelt riivitud) v. muu kõva juust
1 dl Õli
Sool
Must pipar
SERVEERIMISEKS
Maitseroheline
Parmesan (jämedalt riivitud)

Valmistamine
Aja õli kastruli põhjas tuliseks. Haki kooritud sibulad ja küüslauguküüned ning hauta õlis pehmeks ja klaasjaks, 5–6 minutit. Vala juurde kuum vesi. Lase keema tõusta ja sõrista juurde maisitang, ise samal ajal hoogsalt segades. Alanda kuumust ja hauta kaane all 10 minutit. Sega hulka või ja riivitud juust. Maitsesta soola ja pipraga. Serveerides riputa peale hakitud maitserohelist ja riivitud Parmesani.