Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
2 dl (140 g) Bulgur
3 tk Šalottsibul
2 kuni 3 küünt Küüslauk
2 dl Hakitud ürdid (münt, koriander, petersell)
2 tk Tomat (suur)
1 tk Kurk (pikk)
0.5 dl Sidrunimahl
0.5 dl Oliiviõli
1 tl Sool
Cayenne´i pipar
Valmistamine
Keeda bulgur vastavalt pakendil olevale õpetusele, nõruta ja vala üle külma veega. Nõruta hästi. Haki sibulad, küüslauk ja ürdid. Tee tomatitele peale ristlõige ja pressi seemned ja ülemäärane vedelik välja. Lõika viljaliha kuubikuteks. Koori ja tükelda kurk. Sega bulgur, sibulad, kurk, hakitud ürdid, küüslauk ja tomatikuubikud. Maitsesta sidrunimahla, oliiviõli, soola ja pipraga. Sega hästi läbi ja lase maitsestuda.
Kommentaarid (0)