Jahuvaba šokolaadipudingFoto: Daisy Lappard
Gluteenivabad retseptid
4. aprill 2013, 07:16

Jahuvaba šokolaadipuding

Serveerimi kuuma pudingit koos jäätisega, veidi jahtunud variandid on head vahukoore või vanillikreemiga. Eriti õhulise tulemuse saad, kui vahustad munavalged ja -kollased eraldi ning lisad vahustatud valged kõige viimasena taina hulka.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
70 g Tume šokolaad
70 g Või
60 g Suhkur
2 tk Muna
1 sl Riisijahu
0.5 tl Küpsetuspulber

Valmistamine
1. Tükelda või ja šokolaad ning sulata vesivannil.
2. Vahusta munad suhkruga.
3. Ühenda sulanud või ja šokolaadi segu munavahuga.
4. Sega riisijahu ja küpsetuspulber ning lisa ettevaatlikult segades ülejäänud massi hulka.
5. Tõsta segu väikestesse portsjonvormidesse ja küpseta ahjus 200 kraadi juures 15 minutit.