Kiudainerikkad toidud

Ühepajatoit hakkliha ja tangudega 

Lia Virkus, 1. aprill 2013, 12:25
Ühepajatoit hakkliha ja tangudegaFoto: Jaan Heinmaa
Selles pajaroas on kartulite asemel kasutatud tangu, lisaks köögivilju ja hakkliha. Kes soovib, võib maitsestada rooga ka värske basiiliku ja küüslauguga.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
500 g Hakkliha
2 dl Lõuna-Eesti tang
2 tk Suvikõrvits
2 tk Porgand
2 tk Paprika
1 tk Tomat (suur)
3 tk Sibul
1 kaun Tšilli (väike)
Aedtill
Petersell
Sool
Must pipar

Valmistamine
Puhasta ja tükelda köögiviljad. Pane potti hauduma kõigepealt porgand koos tangudega, siis lisa väikeste vahedega suvikõrvits, paprika, tomat ja tšilli. Pruunista köögiviljade hautamise lõpupoole pannil sibul koos hakklihaga. Maitsesta soola-pipraga ja tõsta potti. Hauta kõike koos veel paar minutit. Viimaks lisa hakitud till ja petersell. Soovi korral lisa ka hapukoort.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee