Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
LIHTNE SINGIPITSA
1 kogus Pitsatainas (vaata retsepti tegemisõpetusest)
4 dl Marinara kaste (vaata retsepti tegemisõpetusest)
250 g Riivjuust
120 g Sink
Pune (kuivatatud) või
Pitsamaitseaine
PARMA SINGIGA PITSA
1 kogus Pitsatainas
4 dl Marinara kaste
250 g Mozzarella
120 g Parma sink
Pune (kuivatatud)
Valmistamine
Jaga tainas neljaks. Rulli üks osa ümmarguseks pitsapõhjaks ning pane küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Määri lihtsa singipitsa puhul põhjale marinara kastet, puista peale riivitud juustu ja ribadeks lõigatud sinki. Riputa üle puneme või pitsamaitseainega. Küpseta 250kraadises ahjus 5–10 minutit. Peenema, Itaalia pitsa puhul määri põhjale marinara kastet, rebi peale mozzarellat ja riputa üle punemega. Küpseta ahjus 250 kraadi juures 5–10 minutit. Keera neljandik singiviile roosideks ja laota valmis pitsale. Tee nii ka ülejäänud pitsad.
Kommentaarid (0)