Veiseliha retseptid

Veisepraad ahjujuurikatega 

Angelica Udeküll, 27. märts 2013, 07:50
Veisepraad ahjujuurikatega Daisy Lappard
Väherasvane veiseliha tahab pikka ja aeglast küpsetamist. 

Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
660 g Veiseliha (antrekoot)
4 sl Hoisin-kaste
Sool
2 tk Mugulsibul
4 tk Porgand
3 küünt Küüslauk

Valmistamine
1. Määri veiseliha kastmega kokku ja puista lihale sool.
2. Koori sibulad ja porgandid ning lõika neljaks.
3. Tõsta liha koos juurviljade ja küüslaukudega ahjuvormi ning küpseta 150 kraadi juures poolteist tundi.
SOOVITUS:
* Hoisini kastme asemel võid määrida liha kokku ka Teriyaki kastmega.
* Et lihale tekiks krõbe koorik, võid praadi esimesed kümme minutit küpsetada 220–240 kraadi juures. Edasi jätka küpsetamist 120 kraadi juures ja ka siis poolteist tundi. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee