Seapraad leivakoorikuga
Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min
Koostisosad
600 g Sealiha (kaelakarbonaad)
1 sl Mesi
1 tl Sinep
Sool
3 sl Riivleib
6 tk Õun
6 tk Must ploom
2 tk Mugulsibul
Valmistamine
1. Sega omavahel mesi ja sinep ning määri liha kastmega kokku.
2. Maitsesta liha soolaga ja seejärel paneeri taldrikul riivleivas, nii et liha oleks leivaga ühtlaselt kaetud.
3. Eemalda õuntelt südamikud ja torka iga südamiku sisse kuivatatud ploom.
4. Koori sibulad ja lõika neljaks.
5. Tõsta liha koos õunte ja sibulatega ahjuvormi ning küpseta 150 kraadi juures tund ja 20 minutit.
SOOVITUS:
*Praadi sobib serveerida näiteks õuna- või seenekastmega, aga ka sinepise koorekastmega.
*Riivleiva saab kodus ise valmistada vanadest leivaviiludest, mille oled kas kiirkorras ahjus ära kuivatanud või lasknud varem toasoojas kuivada.
Kommentaarid (0)