Kuldne porgandi-paprikasupp
Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
500 g Paprika (kollane)
300 g Porgand
300 g Mugulsibul
3 küünt Küüslauk
1 l Vesi
2 dl Kookospiim
2 dl Valge vein (kuiv)
1 tk Köögiviljapuljongikuubik
MAITSESTAMISEKS
2 lehte Loorber
1 tl Suhkur
0.5 tl Karri (pulber)
Sool
Must pipar
Cayenne´i pipar
1 tk Apelsin (värskelt pressitud mahl)
1 tl Kurkum (soovi korral)
Valmistamine
Puhasta ja tükelda köögiviljad ning hauta umbes 2 dl vees pehmemaks. Lisa kõik ülejäänud koostisosad ja maitseained, välja arvatud apelsinimahl. Keeda suppi madalal kuumusel umbes 20 minutit. Tõsta loorberilehed välja ja püreesta supp peenemaks. Nüüd lisa värske apelsinimahl ja lase supil kaane all 10 minutit maitsestuda. Soovijatele serveeri supi kõrvale läbipraetud peekonikuubikuid.
Kommentaarid (0)