Laktoosivaba šokolaadipashaFoto: Daisy Lappard
20. märts 2013, 10:18
Laktoosivaba šokolaadipasha
Tumedast šokolaadist pashat valmistades eelista tumedat kvaliteetset šokolaadi. Samas võid pashat teha ka valgest šokolaadist.
Kogus: neljale
Koostisosad
300 g Sojakohupiim ehk tofu
3 sl Koor (taimne)
2 sl Sidrunimahl
1 dl Suhkur
100 g Šokolaad
1 tl Vanillsuhkur
1 sl Sukaad
1 sl Harilik sarapuupähkel (hakitud)
Valmistamine
1. Sega saumikseriga omavahel tofu, koor, suhkur ja sidrunimahl.
2. Sulata vesivannil šokolaad.
3. Ühenda omavahel kaks massi.
4. Maitsesta vanillsuhkruga ja lisa sukaad ning pähklid.
5. Tõsta mass külma tahenema.
NIPP:
Rösti pähklid enne pasha sisse lisamist ära, nii pääseb nende maitse šokolaadises roas paremini mõjule.
Kommentaarid (0)