Õhuline pashakreemFoto: Daisy Lappard
Küpsetamata magustoidud
20. märts 2013, 10:06

Õhuline pashakreem

Kevades on tärkamist, uue elu algust ja helgeid ootusi. Igal rosinal või kirsil, mis kreemi sees, on üks hea soov ka juurde lisatud.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
300 g Kohupiimapasta
250 g Rõõsk koor 35%
2 sl Vanillsuhkur
2 sl Kuivatatud kirsid
1 sl Sukaad
1 sl Pähklid (hakitud)
Apelsinimahl või
0.5 dl Sidrunimahl
8 g Želatiin

Valmistamine
1. Paisuta ja sulata želatiin mahlaga.
2. Vahusta rõõsk koor vanillsuhkruga.
3. Sega sulanud želatiin väikese koguse kohupiimaga.
4. Sega omavahel kohupiim, vahukoor ja želatiiniga ühendatud kohupiim.
5. Haki kirsid, vajadusel ka sukaad, ja lisa koos pähklitega kreemi sisse.
6. Tõsta kreem väiksematesse kaussidesse ja aseta jahedasse seisma.