Kurgi ja hiidkrevetiga nigiri-sushi
Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
+ 1 tund külmikus
Koostisosad
0.5 tk Pikk kurk
1 sl Sushi-ingver (marineeritud, hakitud)
10 tk Hiidkrevett
1 tl Küüslauk (hakitud)
0.5 tl Punane tšilli (hakitud)
2 sl Oliiviõli
SERVEERIMISEKS
Wasabi
Ingver (marineeritud)
Sojakaste, vajadusel gluteenivaba
Valmistamine
Lõika juurviljanoa või juustunoaga kurgist pikad laastud, just nii palju, et katta ära toidukarbi põhi. Raputa peale hakitud sushi-ingverit, kata keedetud riisi ja norilehega, jäta külmikusse tunniks seisma. Kuumuta pannil oliivõli, kergelt segades prae küüslauk ja tšilli, lisa hiidkrevetid ja kuumuta mõni minut. Kui kasutad tooreid krevette, siis läheb veidike kauem. Võta pannilt ja lase jahtuda. Kummuta karbi sisu taldrikule, lõika terava noaga ja vahepeal nuga veega puhastades suupärasteks tükkideks, kaunista wasabi-majoneesi ja krevettidega.
Kommentaarid (0)