Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
+ 1 tund külmikus
Koostisosad
6 sl Sushi-riis (keedetud)
100 g Külmsuitsulõhe (viiludena)
1 sl Wasabi-majonees
1 leht Nori
SERVEERIMISEKS
Wasabi
Ingver
Sojakaste, vajadusel gluteenivaba
Valmistamine
1. Kata madalate servadega piklik toidukarp kilega, laota põhja suitsulõhe, määri wasabi-majoneesiga, kata paraja koguse keedetud riisiga ja vajuta ühtlaseks.
2. Aseta kõige peale parajaks lõigatud nori-leht, kata karp kaanega ja jäta külmkappi seisma.
3. Umbes tunnist piisab, et nori muutuks pehmeks ja lõigatavaks. Kalluta karbi sisu lõikelauale või taldrikule, lõika suupärasteks tükkideks, kaunista pealt kalamarjaga.
Kommentaarid (0)