Pardikoivad punase veini kastmes
Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min
Ettevalmistus 15 minutit + küpseb 1 tund 15 minutit
Koostisosad
1 pundike oksi Rosmariin
4 küünt Küüslauk
4 tk Pardikoib
Sool
Nelk (jahvatatud)
Kaneel (jahvatatud)
Must pipar (jahvatatud)
Fenkoliseemned
3 dl Punane vein
1.5 sl Punase sõstra želee
Valmistamine
1. Kuumuta ahi 190 kraadini. Pane ahjuvormi põhja rosmariinioksad ja küüslauguküüned. Sega näpuotsaga nelki, kaneeli, musta pipart ja jahvatatud fenkoliseemneid. Tõsta ahjuvormi pardikoivad, maitsesta soola ja vürtsidega. Küpseta 1 tund.
2. Vahepeal kuumuta vein keemiseni, lisa sõstraželee ja sega, kuni see lahustub. Alanda kuumust ja hauta 5 min. Vala ära küpsemisel ahjuvormi valgunud rasv. Kalla peale veinikaste ja küpseta veel 15 min.
Kommentaarid (0)