Linnuliha retseptid

Pardikoivad punase veini kastmes 

Pille Enden, 15. märts 2013, 10:22
Pardikoivad punase veini kastmesFoto: Jaan Heinmaa
Maitsekas kastmes pardikoivad nõuavad perenaiselt üsna vähe vaeva.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min
Ettevalmistus 15 minutit + küpseb 1 tund 15 minutit

Koostisosad
1 pundike oksi Rosmariin
4 küünt Küüslauk
4 tk Pardikoib
Sool
Nelk (jahvatatud)
Kaneel (jahvatatud)
Must pipar (jahvatatud)
Fenkoliseemned
3 dl Punane vein
1.5 sl Punase sõstra želee

Valmistamine
1. Kuumuta ahi 190 kraadini. Pane ahjuvormi põhja rosmariinioksad ja küüslauguküüned. Sega näpuotsaga nelki, kaneeli, musta pipart ja jahvatatud fenkoliseemneid. Tõsta ahjuvormi pardikoivad, maitsesta soola ja vürtsidega. Küpseta 1 tund.
2. Vahepeal kuumuta vein keemiseni, lisa sõstraželee ja sega, kuni see lahustub. Alanda kuumust ja hauta 5 min. Vala ära küpsemisel ahjuvormi valgunud rasv. Kalla peale veinikaste ja küpseta veel 15 min.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee