Salat pardiliha ja puuviljadega
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
2 tk (a 200 g) Pardi rinnafilee
50 g India pähkel
200 g Roheline salat (valik lemmikutest)
1 tk Pirn
1 tk Mango
KASTE
5 sl Oliiviõli
5 sl Apelsinimahl
2 sl Palsamiäädikas
0.5 tl Mesi
Sool
Must pipar
Valmistamine
1. Lõika pardifilee nahasse sisselõiked. Pane külmale pannile, nahapool all, ja prae 10–12 minutit, kuni nahaalune rasv välja sulab. Keera teine pool ja prae pruuniks. Maitsesta soola ja pipraga. Keera fooliumisse ja küpseta 200-kraadises ahjus 7–8 minutit. Tõsta ahjust ja lase 10 minutit fooliumis seista.
2. Rösti pähklid kuival pannil. Lase jahtuda ja haki. Nõruta ja kuivata salatilehed. Lõika pirn neljaks, eemalda seemned ja lõika õhukesteks viiludeks.
3. Koori ja viiluta mango. Sega oliiviõli apelsinimahla, äädika ja meega, maitsesta soola ja pipraga. Lõika pardifilee õhukesteks viiludeks. Lao taldrikutele salatilehed, pardi-, mango- ja pirniviilud. Nirista peale kaste ja raputa üle pähklitega.
NIPP!
Pane salatilehed korraks jäisesse vette likku, nii jäävad nad krõmpsud.
Kommentaarid (0)