Kitsejuustupirukas spinatiga
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
3 lehte Filotainas
Päikesekuivatatud tomatite õli
150 g Kitsejuust
2 sl Riivsai
1 tk Mugulsibul
2 peotäit Beebispinat
1 tl Või
1 peotäis Basiilik
Valmistamine
1. Pintselda õliga tainaleht ja puista sellele kolmandik riivsaia kogusest.
2. Tõsta lehed kihiti üksteise peale, korrates õliga pintseldamist ja riivsaia lisamist.
3. Haki sibul ja kuumuta koos spinatiga võis.
4. Murenda kitsejuust tainale, laota peale spinati-sibulasegu ja hakitud basiilik.
5. Keera pirukas rulli ja pintselda õliga.
6. Küpseta 180-190 kraadi juures 20 minutit.
SOOVITUS:
* Eelista fetalaadset kitsejuustu, mida on võimalik murendada.
* Riivsaia tasub lisada kõikidele filotainast valmistatud pirukatele, kuna riivsai jätab kahe lehe vahele õhulise kihi.
Kommentaarid (0)