Hapukoorega üleküpsetatud lihapallid
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
500 g Hakkliha (kodune)
1 tk Sibul
1 küüs Küüslauk
Riivsai või
1 dl Nisukliid
1 tk Muna
Sool
Must pipar
Õli (praadimiseks)
KATE
250 g Hapukoor
100 g Riivjuust
1 tk Porrulauk
Petersell
Valmistamine
Haki sibul ja küüslauk peeneks ning sega ettenähtud ainetest kokku lihapallitainas. Veereta tainast väikesed pallid. Pruunista need kiirelt õlis ja tõsta ahjuvormi. Pane viilutatud porru tulisele pannile ning kuumuta paar minutit, kuid ära pruunista. Laota porrurõngad lihapallidele. Puista üle hakitud peterselliga. Sega hapukoor riivitud juustuga ning laota ühtlaselt kõige peale. Küpseta 200kraadises ahjus kuldseks (5–20 minutit).
Kommentaarid (0)