Gluteenivabad retseptid

Suitsukana-tatrasalat 

Lia Virkus, 26. veebruar 2013, 08:13
Suitsukana-tatrasalat Jaan Heinmaa
Tatar keeda valmis eelmisel õhtul, siis läheb salati valmistamine lihtsalt ja kiirelt. Suvel valmista salatit värkse kurgiga, annab hoopis teise ja just suvele sobiliku maitsenüansi.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
400 g Suitsukana
6 dl Tatar (keedetud)
4 tk Marineeritud kurk
1 tk Tomat (suur)
KASTE
1.5 dl Majonees
1 dl Hapukoor
2 tl Aroomisool
2 tl Sidrunipipar
Maitseroheline

Valmistamine
Sega kokku kastmeained ja jäta köögiviljade tükeldamise ajaks maitsestuma. Lõika kurgid ribadeks, tükelda tomat. Puhasta ja tükelda kana. pane kõik salatiained kaussi ja sega kastmega. Soovi korral maitsesta meelepärase maitserohelisega (basiilik, siledaleheline petersell, till).

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee