Koostisosad
8 tk Korvike (muretainast)
100 g Mascarpone
1 tl Vanillsuhkur
0.25 tk Granaatõun
30 g Tume šokolaad
Valmistamine
1. Tükelda šokolaad ja sulata kuumal veevannil.
2. Pintselda korvikesed sulanud šokolaadiga ja tõsta kõrvale tahenema.
3. Vahusta mascarpone vanillsuhkruga.
4. Eralda granaatõunaseemned.
5. Kui šokolaad on korvikestes tahenenud, täida need mascarpone-kreemiga ja kata granaatõunaseemnetega.
SOOVITUS:
* Ühe väikese korvikese kohta arvesta umbes 5 g šokolaadi, 15 g kreemi ja 1 spl seemneid.
* Mascarpone’le võid lisada ka veidi värskust andvat sidrunimahla. Samuti võid korvikesed täita vahukoore- või kohupiimakreemiga.
IDEE:
Põnevad korvikesed saad, kui lõikad tortiljast ümmargused kettad ja surud need õõnsalt väikestesse vormidesse, ääred ülespoole. Küpseta korvikesi ahjus mõni minut, kuni need on krõbedaks kausikeseks muutunud. Enne täidise lisamisest lase kindlasti jahtuda.
KORVIKESTE RETSEPTI VAATA SIIT
Kommentaarid (0)