Värskekapsa-sojahakklihahautisFoto: Jaan Heinmaa
20. veebruar 2013, 11:53
Värskekapsa-sojahakklihahautis
Mahlane kapsahautis, mis maitseb hea koos keedetud kartuli või lihtsalt leivaga. Olen mõnikord lisanud roale ka väheke õlut, mis annab tummisema ja põnevama meki.
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
2 tk Sibul
1 tk Värske kapsas (väike)
Õli
100 g Sojahakkliha ehk sojagraanulid
4 dl Vesi
1 tl Sojakaste või
1 tl Köögiviljapuljongi pulber
Must pipar
2 dl Tume õlu (soovi korral)
Valmistamine
Pruunista viilutatud sibulad poti põhjas õlis. Lisa hakitud kapsas ning ülejäänud koostisosad. Hauta keskmisel kuumusel kaane all, kuni kapsas on peaaegu pehme.
Kommentaarid (0)