Kiudainerikkad toidud

Värskekapsa-sojahakklihahautis 

Sandra Vungi, 20. veebruar 2013, 11:53
Värskekapsa-sojahakklihahautisFoto: Jaan Heinmaa
Mahlane kapsahautis, mis maitseb hea koos keedetud kartuli või lihtsalt leivaga. Olen mõnikord lisanud roale ka väheke õlut, mis annab tummisema ja põnevama meki.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
2 tk Sibul
1 tk Värske kapsas (väike)
Õli
100 g Sojahakkliha ehk sojagraanulid
4 dl Vesi
1 tl Sojakaste või
1 tl Köögiviljapuljongi pulber
Must pipar
2 dl Tume õlu (soovi korral)

Valmistamine
Pruunista viilutatud sibulad poti põhjas õlis. Lisa hakitud kapsas ning ülejäänud koostisosad. Hauta keskmisel kuumusel kaane all, kuni kapsas on peaaegu pehme.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee