Kreemjas spinatifarfalleFoto: Jaan Heinmaa
Kiudainerikkad toidud
20. veebruar 2013, 11:31

Kreemjas spinatifarfalle

Selles roas on midagi maagilist. Kui otsustasin koos õega tädile külla minna, siis telefonis mainisin, et tulen tema “kööki tuunima”. Siis tegingi seda rooga. Toit valmis puupliidil ja sai ääretult hea. Katsime laua ning sõime esimese ja teise (ja no võib-olla ka kolmanda) portsu.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
500 g Farfalle ehk lipsukujuline pasta
400 g Spinat (külmutatud)
1 dl Kaerakoor
3 dl Sojapiim või
100 g Tofukreem (soolane)
Sojakaste

Valmistamine
Pane farfalle keema. Samal ajal tõsta (vokk)pannile spinat ja nii palju kuuma vett, et spinat on korralikult kaetud. Kuumuta segu 5–10 minutit. Lisa siis kaerakoor, sojapiim või tofukreem. Sega hoolikalt läbi ja maitsesta sojakastmega. Kurna farfalle ning vala (vokk)pannile, kus spinatisegu juba ees ootab. Sega kõik hoolikalt läbi ja serveeri kohe.