Kuum pestovõileibFoto: Jaan Heinmaa
Kiudainerikkad toidud
7. veebruar 2013, 13:06

Kuum pestovõileib

Kuum võileib on üks kiiremaid võimalusi tühja kõhtu täita. Mahe mozzarella ja maitsev pesto moodustavad koos tomati ja rukolaga hõrgu maitsekombinatsiooni.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
200 g Mozzarella
500 g Kirsstomat
8 viilu Röstsai
4 sl Oliiviõli
4 sl Pesto
50 g Rukola
Sool
Must pipar

Valmistamine
Lõika tomat ja juust viiludeks. Määri saiadele õhuke kiht pestot ja tõsta saiad ahjuplaadile. Lao peale tomati- ja juustuviilud. Määri peale ülejäänud pesto ja nirista üle õliga. Küpseta 200-kraadises ahjus 5-8 minutit, kuni juust on sulanud. Maitsesta soola ja pipraga. Serveeri rukolalehtedega.