Supp valgete ubadegaFoto: Daisy Lappard
7. veebruar 2013, 10:21
Supp valgete ubadega
Paljude võimalustega supp - algne variant kuulub taimetoidu hulka, ent supi sisse sobib hästi ka tükeldatud keeduliha.
Kogus: kahele
Koostisosad
0.5 tk Sibul
1 küüs Küüslauk
1 tk Porgand
6 nuppu Rooskapsas ehk Brüsseli kapsas
3 sl Purustatud tomatid
6 dl Köögiviljapuljong
2 dl Valge uba
Õli
Must pipar
Petersell
Valmistamine
Haki küüslauk, sibul ja porgand ning prae õlis kergelt läbi. Lisa purustatud tomat ja kuumuta mõned minutid. Vala potti puljong ja oad ning keeda, kuni porgand valmib. Valmimise lõpufaasis lisa poolitatud Brüsseli kapsad. Maitsesta pipra ja hakitud peterselliga.
SOOVITUS:
Kui kasutad konservube, lisa need loputatult vahetult enne supi valmimist.
Kommentaarid (0)