Soe kana-kartulisalatFoto: Hele-Mai Alamaa
Linnuliha retseptid
30. jaanuar 2013, 12:30

Soe kana-kartulisalat

Pole põhjust muretseda, et kõht jääb tühjaks.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
4 tk Kartul (keedetud)
2 tk Kanafilee
2 tk Muna
2 tk Tomat
1 peotäis Viinamarjad
1 tk Jääsalat (väike pea)
Peekon (soovi korral)
KASTE
Hapukoor
Majonees
Murulauk
Tüümian
Sool
Must pipar

Valmistamine
Tükelda kanafilee ja prae kiirelt kuumal pannil. Maitsesta täpselt nii, nagu meeldib: sidruni, karri, soola, pipraga. Kui on varutud peekon, pane ka see pannile. Samal ajal pane munad keema. Tükelda kartulid, vala kanafilee sekka. Lase kuumaks minna. Aseta kõik otse taldrikule, soovi korral rebi hulka jääsalat. Peale tomat isektorid ja viinamarjad. Tõsta võrdses koguses majonees ja hapukoor kastmeks segamini, maitsesta rohelisega, kaunista keedumuna sektoritega ja asu kohe sööma.