Linnuliha retseptid

Soe kana-kartulisalat 

Hele-Mai Alamaa, 30. jaanuar 2013, 12:30
Soe kana-kartulisalat Hele-Mai Alamaa
Pole põhjust muretseda, et kõht jääb tühjaks.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
4 tk Kartul (keedetud)
2 tk Kanafilee
2 tk Muna
2 tk Tomat
1 peotäis Viinamarjad
1 tk Jääsalat (väike pea)
Peekon (soovi korral)
KASTE
Hapukoor
Majonees
Murulauk
Tüümian
Sool
Must pipar

Valmistamine
Tükelda kanafilee ja prae kiirelt kuumal pannil. Maitsesta täpselt nii, nagu meeldib: sidruni, karri, soola, pipraga. Kui on varutud peekon, pane ka see pannile. Samal ajal pane munad keema. Tükelda kartulid, vala kanafilee sekka. Lase kuumaks minna. Aseta kõik otse taldrikule, soovi korral rebi hulka jääsalat. Peale tomat isektorid ja viinamarjad. Tõsta võrdses koguses majonees ja hapukoor kastmeks segamini, maitsesta rohelisega, kaunista keedumuna sektoritega ja asu kohe sööma.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee