Põrsafilee õuna-sinepikastmes
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
600 g Seasisefilee
1 tl Sool
Must pipar
0.5 sl Või
0.5 sl Õli
1 tk Õun (hapu)
2 dl Lihapuljong
2 sl Dijoni sinep
1 tl Suhkur
1 dl Rõõsk koor 10%-line
Estragon
Valmistamine
Lõika filee 3–4 cm paksusteks viiludeks. Maitsesta soola ja pipraga. Kuumuta või ja õli poti põhjas, pruunista viilud kiirelt mõlemalt poolt. Koori õunad ja eralda seemned, lõika õun kuubikuteks. Vala potti ja pruunista veel hetke. Lisa puljong, sinep ja suhkur. Hauta keskmisel kuumusel kaane all u 15 minutit. Lisa koor ja keeda 5 minutit. Maitsesta estragoniga ja vajadusel veel ka soola ja pipraga. Serveeri keedetud spargli, brokoli või kartulitega.
Kommentaarid (0)