Küpsetised

Ricotta-spinatitäidisega pannkoogid 

Pille Enden, 3. jaanuar 2013, 12:05
Ricotta-spinatitäidisega pannkoogidFoto: Jaan Heinmaa
Sellised kompsud sobivad oma efektse välimusega kasvõi peolauale. Kusjuures need saab eelnevalt valmis teha ja külaliste saabudes ahjus üles soojendada. Kõrvale võid pakkuda tomati- või hapukoorekastet.

Kogus: neljale

Koostisosad
TAINAS
2 dl Piim
2 dl Mineraalvesi
2 dl Nisujahu
3 tk Muna
0.5 tl Sool
Õli (praadimiseks)
TÄIDIS
200 g Beebispinat
1 sl Või
250 g Ricotta
0.5 dl Parmesan (riivitud)
1 tk Muna
Basiilik
Sool
Must pipar
Muskaatpähkel (jahvatatud)
Cayenne´i pipar
2 küünt Küüslauk
Murulauk (sidumiseks)

Valmistamine
Kuumuta spinatilehed kergelt võis läbi. Sega taina ained ühtlaseks, lisa 0,5 dl spinatit. Sega ülejäänud spinat ricotta hulka. Lisa ka riivitud parmesan, muna ja hakitud basiilik. Maitsesta täidis soola, pipra, muskaatpähkli, Cayenne’i pipra ja purustatud küüslauguga. Küpseta suured pannkoogid ja lase jahtuda. Jaga täidis pannkookidele ja keera kompsuks, seo murulauguga kokku. Kuumuta kompse 200-kraadises ahjus 10–15 minutit.
Kogus 8 kooki.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee